Restaurantele redeschise la Cluj, rezervări din belșug – Focus Prima TV

Restaurantele redeschise la Cluj, rezervări din belșug

Patronii de restaurante se bucură că pot primi din nou clienti, dar nu au scapat de teama falimentului. Pentru că pot funcționa doar la o capacitate de 30 % la interior, veniturile sunt mici. În urele cazuri, banii obținuți nu acoperă nici cheltuielile. Singura speranță este ca primăvara să vină mai devreme și să poată deschide și terasele.

După o lungă pauză, în care au funcționat doar în sistem de delivery sau pe terase, restaurantele din Cluj primesc din nou clienți. Patronii sunt nemulțumiți insă, pentru că numărul mic de clienti pe care au voie să îi servească nu este suficient pentru a recupera pierderile si nici măcar pentru a acoperi cheltuielile lunare.

Legea care a permis redeschiderea și în interior a restaurantelor i-a bucurat, însă, pe clienți, care au și început să-și facă rezervări.

Pentru că vremea se anunță rece, iar oamenii doresc să stea în interior, administratorii vor găzdui clienții după premiza “primul venit-primul servit”.

În cazul în care veniturile obtinute odată cu reluarea activității nu vor fi suficiente pentru a susține cheltuielile, cei mai mulți patroni au și un plan de rezervă.

În Cluj Napoca rata de incidență nu a scăzut mult sub 3 la mie, iar dacă o să depășească acest prag, restaurantele, cinematografele si teatrele vor fi din nou închise.

Total
0
Shares
Total
0
Share