Restricție mai dură în Marsilia – Focus Prima TV

Restricție mai dură în Marsilia

Introducerea de noi restricții și desfășurarea campaniilor de vaccinare par a fi cele mai importante arme în combaterea pandemiei de coronavirus. Autoritățile din orașul francez Marsilia a introdus o măsură mai dură odată cu descoperirea noii tulpini de COVID-19. În acest timp, Papa Francisc a anunțat că se va vaccina pentru COVID-19 săptămâna viitoare, atunci când va începe campania de imunizare la Vatican.

21 de persoane au fost testate pozitiv cu noua variantă de COVID-19, în orașul francez Marisilia. Ca urmare, autoritățile de aici au decis înăsprirea restricției privind circulația pe timp de noapte, de la ora 18 și până la 6 dimineața. Sunt însă mulți cei care contestă această măsură…chiar persoane din rândul administrației locale.

Cu o populație de nouă milioane de locuitori, Israelul se află pe primul loc în clasamentul țărilor cu cele mai multe persoane vaccinate, raportat la suta de locuitori. 1,8 milioane de oameni au fost vaccinați până în acest moment, iar obiectivul principal este imunizarea întregii populații până la jumătatea lunii martie. După ce a primit a doua doză din serul pentru COVID-19, oficialul a dat asigurări că economia și viața de zi cu zi a cetățenilor vor reveni în scurt timp la normal.

În acest timp, Papa Francisc a anunțat că se va vaccina pentru COVID-19 săptămâna viitoare, atunci când va începe campania de imunizare la Vatican. Suveranul Pontif a declarat că vaccinarea este o decizie etică și i-a încurajat pe oameni în acest sens, pentru a-si proteja atât propriile vieți, cât și pe ale celor din jur.

Vaticanul, cel mai mic stat al lumii, va începe să-și vaccineze toți cei 450 de cetățeni de săptămâna viitoare, iar autoritățile se așteaptă să primească suficiente doze de vaccin în următoarele zile.

Total
0
Shares
Total
0
Share