Reținut pentru proxenetism - Focus Prima TV

Reținut pentru proxenetism

Se folosea de naivitatea vârstei și de faptul că proveneau din familii cu probleme. Le convingea apoi să se lase filmate în ipostaze indecente, în timpul unor transmisiuni live, pe chatul unei rețele de socializare. Vorbim despre un bărbat în vârstă de 38 de ani care a profitat de mai multe adolescente pentru a câștiga bani frumoși de pe urma lor. Astăzi, polițiștii de la Combaterea Crimei Organizate l-au ridicat pe individ și l-au dus la audieri.

Polițiștii de brigada de combatere a crimei organizate Timiș au aflat de afacerea pusă la cale de timișorean de la tatăl uneia dintre fete. Oamenii legii au reușit să îl depisteze pe individ și au început să îl monitorizeze. Apoi au descins atât la locuința tânărului cât și la un alt apartament din Timișoara unde se bănuiește că ar fi fost înființat un studio de videochat.

Polițiștii au aflat că tânărul a racolat mai multe tinere pe care le-a convins că pot câștiga ușor bani dacă se dezbracă în fața unei camere video conectata la un chat de pe o rețea de socializare. Cel putin 4 victime au fost până acum indentificate, fetele având vârste cuprinse 15 și 16 ani.

Banii pentru întâlnirile online dintre copile și clienți intrau în contul timișoreanului. Fetele primeau doar câteva zeci de lei.

Atât fetele cât și suspectul au fost audiați la sediul DIICOT Timișoara. Oamenii legii au ridicat din locuința tânărului un calculator, o unitate de stocare dar și un telefon.

Total
0
Shares
Total
0
Share