Revelion în țări exotice – Focus Prima TV

Revelion în țări exotice

Fie pandemia cât de mare, românii tot se distrează de revelion! Destinațiile pe care le preferă sunt cele exotice și fără restricții. Asta mai ales după ce mulți dinre ei au fost nevoți să-și anuleze vacanțele către anumite țări, cum este Turcia,care va impune carantină totală în această perioadă, din cauza numărului mare de infectări.

Vacanța de iarnă este una atipică anul acesta, marcată de restricții și distanțare socială. Există și soluții însă, pentru românii care vor să-și petreacă sărbătorile în destinații care nu impun la fel de multe reguli, dar nici carantină. În topul destinațiilor favorite anul acesta se află Zanzibar, Dubai, dar și Egipt.

Sunt însă și turiști care au fost nevoiți să-si anuleze deja vacanțele. În Turcia, spre exemplu, s-a declarat carantină totală de pe 31 decembrie, până pe 4 ianuarie. Cei care au apucat să-și rezerve deja sejurul s-au reorientat către alte destinații.

În Egipt, o vacanță de 7 nopți, all inclusive, cu cina de revelion pornește de la 536 de euro și poate ajunge până la 1780, iar în Zanzibar un sejur de 5 nopți de cazare cu mic dejun incllus și cină festivă poate aujunge la 1289 de euro.

Total
0
Shares
Total
0
Share