Revolta șoferilor pe A1 – Focus Prima TV

Revolta șoferilor pe A1

Revoltă a șoferilor pe autostrada A 1! Ziua acestora a început cu o coadă de 10 kilometri la intrarea în orașul Sebeș, dinspre Sibiu! Conducătorii auto au așteptat azi și 3 ore până la intrarea în localitate, apoi încă o oră ca să o traverseze! Nebunia a început azi dimineață, la ora șapte și va mai dura până la ora 19,00. Totul, din cauza unor lucrări care se desfășoară la nodul rutier Sebeș.

Circulaţia rutieră pe autostrada A1 s-a inchis astazi intre Cunța și Sebeş Vest, începand cu orele 7,00, iar traficul
se desfăşoara deviat pe DN1 și pe DN 7. Cele aproximativ 20 de mii de masini, care traverseaza zona in aceasta
perioada, au parcurs cei 10 kilometri, intre Cunța și intrarea in oras, in aproximativ trei ore. Soferii au mai pierdut inca o ora pentru a traversa orasul. Rabdarea acestora a ajuns la limita si acuza proasta organizare si timpul pierdut, din cauza unor lucrari care trebuiau sa se desfasoare noaptea.

Soferii si-au stapanit cu greu injuraturile. Unii au transmis guvernantilor cuvinte care nu pot fi reproduse! Cu totii ne-au spus ca au pierdut o jumatate de zi de lucru din cauza proastei organizari. Vestea buna este ca, lucrarile se vor finaliza in aceasta seara la ora 19 si autostrada A1 va fi redeschisa.

Total
0
Shares
Total
0
Share