Rezerviști în armată, campioni la sport - Focus Prima TV

Rezerviști în armată, campioni la sport

177 de mii de euro- de atât au nevoie să-și îndeplinească visul cei care au fost nevoiți să pună armele jos. Este vorba despre 177 de soldați români, trecuți în rezervă după ce au fost răniți în teatrele de război. Acum, vor să participe la jocurile Invictus din 2022 și au nevoie de bani pentru a-și asigura tratamentele și programele de recuperare. Alături de ei, au luptat astăzi, sportivii care au pus pe picioare campania ROMÂNIA e INVICTUS.

Aceasta este dorința plutonierului Viorel Amzărescu, să-și transforme drama în victorie. Alături de el, alți militari români deveniți campioni, au venit să sprijine campania care i-ar putea ajuta să-și depășească limitele.

Pentru ei, la maraton au venit astăzi și mai mulți sportivi de performanță care speră să strângă suficienți bani pentru participarea echipei Invictus România la Jocurile Invictus din 2022, de la Haga,

Povestea Invictus România a debutat în anul 2014, atunci când un grup de voluntari, inspirați de jocurile Invictus de la Londra. și-a propus să ducă și militarii răniți români la Invictus Games. Toate poveștile încep cu „A fost odată…”, însă povestea Invictus România începe cu „A fost, este și va continua”.

Total
0
Shares
Total
0
Share