Richard Branson și-a îndeplinit visul și a văzut Pământul de la limita spațiului. Aeronava Unity a aterizat cu succes - Focus Prima TV

Richard Branson și-a îndeplinit visul și a văzut Pământul de la limita spațiului. Aeronava Unity a aterizat cu succes

Un zbor a cărui pregătire a durat 17 ani a decolat cu succes și l-a dus pe miliardarul Richard Branson din deșertul New Mexico până la marginea spațiului. A fost o călătorie istorică, iar mizele ei, dincolo de progresul tehnologic, sunt deopotrivă economice. Se dă startul, astfel, turismului spațial. Opt oameni au luat parte la această misiune pe care întreaga omenire a putut-o urmări în direct.

„Ce zi! Ce zi! Ce zi!” a exclamat Richard Branson după ce a revenit pe Pământ. Miliardarul, care peste o săptămână va împlini 71 de ani, a urcat împreună cu cei care i-au fost alături în acest zbor istoric pe o scenă, la aerodromul din New Mexico și a făcut primele declarații.

Extrem de fericit, el a spus că nimic nu te poate pregăti pentru senzația pe care o ai atunci când simți imponderabilitatea și vezi Pământul de sus. „Incredibil” a fost cuvântul pe care l-a folosit de mai multe ori. „Mă simt ca un copil”, a mărturisit el. „Mi-am împlinit visul din copilărie și am împlinit un vis pentru nepoții mei și ai dumneavoastră”, le-a spus el celor din audiență. A avut, desigur, multe cuvinte de apreciere, mulțumire și recunoștință pentru toți oamenii care i-au fost alături și au făcut posibilă realizarea acestui vis. 

Total
0
Shares
Total
0
Share