Români arestați pentru spargeri la casele vedetelor din Ibiza: James Blunt, una dintre victime – Focus Prima TV

Români arestați pentru spargeri la casele vedetelor din Ibiza: James Blunt, una dintre victime

German police secure the main train station in Munich, Germany, January 1, 2016. REUTERS/Michaela Rehle TPX IMAGES OF THE DAY

Doi români au fost arestați în Spania pentru mai multe spargeri date pe insula Ibiza, fiind vizate în general casele de vacanță ale unor oameni bogați și vedete. Casa cântărețului britanic James Blunt a fost una din țintele spărgătorilor, scrie Digi24.ro.

Românii au fost prinși în urma unei operațiuni de amploare a poliției spaniole, numită Operațiunea „Second”, după supravegheri și interceptări desfășurate o lungă perioadă de timp, relatează presa locală.

Cei doi bărbați fac parte dintr-o bandă care a spart cel puțin 12 vile pe pe insula Ibiza. După prinderea lor, anchetatorii au descoperit și depozitul în care aceștia își duceau prada până reușeau să o valorifice. Aici au fost găsite mai multe bunuri evaluate la cel puțin 300.000 de euro, între care două sculpturi evaluate la 70.000 de euro fiecare, picturi ale unor autori cunoscuți, ceasuri de epocă, tacâmuri din aur și argint și bijuterii. Garda Civilă spune, însă, că aceasta este o mică parte a bunurilor care au fost furate.

Total
0
Shares
Total
0
Share