România de aur - Focus Prima TV

România de aur

Week-end de vis pentru sportul românesc. David Popovici a atins un nou record mondial la nataţie, Simona Halep a reintrat în top 10 după câştigarea turneului din Toronto iar canotorii români au câștigat un număr impresionant de medalii la Europenele de la Munchen! Au avut însă o surpriză neplăcută pe aeroport. Nu au fost așteptați de niciun oficial al Guvernului.

România a dat lovitura la Europenele de canotaj, după ce sportivii noștri au obținut cinci medalii de aur și trei de bronz.
Aurul european ne-a revenit și în proba regină a canotajului, cea de 8+1.

Campioanele olimpice Ancuța Bodnar și Simona Radiș și-au respectat statutul și la Europene. Federația Internațională lea desemnat cele mai bune canotoare din lume.

Deși au venit cu tolba plină de medalii, canotorii au avut parte de o surpriză neplăcută. Niciun reprezentant al Guvernului nu
a fost la aeroport pentru a le primi.

Simona Halep a obținut o victorie uriașă la Toronto, unde a învins-o pe BEatriz Maia Haddad din Brazilia. Sportiva a câștigat primul titul WTA 1000 după doi ani și a urcat pe locul 6 la nivel mondial. Iar prestanţa Simonei a fost aplaudată minute-n şir de public!

La 17 ani, David Popovici, a reușit să intre în istorie, după ce a câștigat medalia de aur în proba de 100 de metri liber la
Campionatul European de Natație pentru seniori de la Roma și doborât și recordul Mondial din această probă!

Sportivul s-a calificat și în finala probei de 200 de metri liber, care va avea loc în această seară.

Total
0
Shares
Total
0
Share