România, fruntașă la accidente rutiere - Focus Prima TV

România, fruntașă la accidente rutiere

Tânăra spulberată de un șofer în stația de autobuz din Baia Mare a murit în acestă dimineață! Instanța a decis, la doar câteva ore distanță, eliberarea șoferului care a comis tragicul accident! În România, anual, patru mii de oameni mor în accidente de circulație! Neatenția șoferilor este doar una dintre cauzele ce duc zilnic la tragedii iar țara noastră se află pe primele locuri în Europa la numărul de accidente rutiere grave.

Denisa, tânăra de 20 de ani care a fost spulberată vineri de un șofer, s-a stins din viață pe patul de spital. Duminică aceasta suferise două stopuri cardio-respiratorii , dar medicii au reușit să o țină în viață. Noaptea trecută însă trupul ei a cedat. Și instanța a cedat în fața pledoariei avocatului șoferului vinovat! A decis…eliberarea lui! În momentul impactului, lângă Denisa se afla și iubitul ei, Raul. Tânărul de 23 de ani a suferit mai multe leziuni la picioare și coloana vertebrală si a fost transferat la spitalul din Cluj-Napoca. Din fericire, medicii spun că băiatul se simte mai bine și că va fi transferat din secția de Terapie Intensivă. Cazul Denisei și al iubitului ei nu este, din păcate, unul singular pe șosele din România.

În orașul Scornicești din județul Olt un bărbat de 66 de ani a fost lovit de un șofer în timp ce încerca să traverseze. Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul din Slatină, însă a murit la scurt timp.
România este printre fruntașele europei când vine vorba de accidente grave de circulație!

Anul trecut, numai în București, au fost înregistrate peste 530 de accidente. Dintre aceștia, 500 de persoane au fost rănite grav și 50 și-au pierdut viața. În toată țara…aproape 4000 de oameni au murit în accidente de circulație!

În urma accidentului, femeia își pierduse un picior. Iubitul ei a fost transferat la spitalul din Cluj-Napoca, iar starea sa de sănătate începe să se îmbunătățească. Și în județul Olt, un bărbat a murit după ce a fost lovit în plin de o mașină pe recerea de pietoni.

Total
0
Shares
Total
0
Share