Românii se întorc în țară pentru sărbători – Focus Prima TV

Românii se întorc în țară pentru sărbători

Mii de români care muncesc în vestul Europei, se întorc în țară pentru a-și petrece sărbătorile de iarnă alături de familii. Din cauza numărului mare de mașini care se îndreaptă spre vama Nădlac, autoritățile au deschis nouă căi de intrare, pentru ca oamenii să aștepte cât mai puțin la formalitățile de frontieră.

Cei care au intrat astăzi în România prin punctul de trecere a frontierei de pe autostrada Nădlac-Arad au trebuit să aștepte circa 40 de minute. Oricum, cozile la vamă sunt mult mai mici comparativ cu cele de anul trecut, pentru că numărul celor care se întorc în țară a scăzut la jumătate.

Românii spun că nu-și doresc să rateze sărbătorile de iarnă alături de familii, așa că ar fi venit indiferent de măsurile impuse de limitarea răspândirii noului coronavirus.

Poliția de frontieră le recomandă celor care vin în țară să folosescă toate punctele de la granița cu Ungaria, pentru a evita supra-aglomerarea celor mai cunoscute. În ultimele 24 de ore, prin Nădlac 2 au intrat 7.600 de persoane, cu cca 3.600 de mașini, adică aproape jumătate față de aceeași perioadă a anului trecu.

Total
0
Shares
Total
0
Share