Românii sunt peste tot – Focus Prima TV

Românii sunt peste tot

Sătui de restricțiile din pandemie, românii sunt tot mai avizi de vacanțe exotice. Pe pârtiile din Bulgaria s-au format cozi interminabile, iar la Bansko limba română pare la ea acasă. Doar în luna ianuarie, peste 4 mii de români s-au bronzat în Maldive, în vreme ce pe plajele din Zanzibar au răsunat în premieră manele live de pe malurile Dâmboviței.

Finalul iernii găsește pârtiile stațiunii bulgare Bansko pline de turiști români. Peisajul este diferit însă altfel ai crede că ești la Sinaia. Cozile de la telescaun se întind pe kilometri, iar la fiecare metru auzi un cuvânt în limba română. Odată cu ei, conațiionalii noștri au luat și bunele obiceiuri de acasă. Aproape nimeni nu poartă mască de protecție.

În ianuarie și februarie, românii au fost nelipsiți și de pe plajele din cele mai exotice destinații. Mii de români au ajuns în Maldive. Vacanțe de mii de euro au plătit și cei care au preferat coasta Africii.

Melodiile din cluburile bucureștene au fost interpretate live în Zanzibar unde chiar și localnicii par să fi prins gustul manelelor lui Vali Vijelie.

Total
0
Shares
Total
0
Share