Românul devenit erou în Italia – Focus Prima TV

Românul devenit erou în Italia

În urmă cu 14 ani a plecat din Suceava, ca mulți alții, pentru un trai mai bun. A început ca angajat al unui service auto și visul lui era să-și deschidă propria afacere. Așa începe povestea lui Daniel Zugravu, un tânăr român care a devenit erou în Italia. De când a început pandemia spală mașinile tuturor celor care au făcut front comun în lupta împotriva coronavirusului. Polițiștii și medicii vin zilnic și așteaptă să le fie spălate mașinile cu care salvează vieți. Face asta din suflet și cu tot dragul pentru că spune el, in viață nu totul se reduce la bani.

Daniel Zugravu este suceveanul care a schimbat cu totul imaginea României și a făcut asta dintr-un service auto pe care l-a deschis în 2015. Își amintește și acum de prima bicicletă pe care a mers sute de kilometri între aletelierul auto în care lucra și garsoniera mică închiriată. La început nu știa decât să salute în limba italiană, însă nu avea nevoie de prea multe cuvinte ca să îi uimească pe toți cu munca și devotamentul său. La fel face și acum deși nu mai este un implu angajat. Când a izbucnit pandemia în Italia a simțit că trebuie să facă ceva pentru țara care i-a devenit o a doua casă.

Imaginile cu mașinile carabinierilor care vin una după alta la atelierul lui au făcut înconjurul lumii. Iar cei care salvează vieți vin la Daniel să le spele mașinile pentru că se simt în siguranță. Din luna martie dezinfectează și spală gratuit toate autoutilitarele celor din linia întâi gratis. Costurile sunt uriașe însă românul nostru nu a cerut niciodată.

Daniel s-a oferit să repare gratuit mașinile celor care adună și împart mâncare pentru sărmani iar italienii au rămas unimiți când românul nu a vrut să primească niciun ban de la ei.

Total
0
Shares
Total
0
Share