Romprest a reluat ridicarea gunoaielor din Sectorul 1. Barna: Nicio autoritate nu poate pune în pericol sănătatea populației - Focus Prima TV

Romprest a reluat ridicarea gunoaielor din Sectorul 1. Barna: Nicio autoritate nu poate pune în pericol sănătatea populației

Angajații firmei Romprest au început, duminică dimineața, să ridice gunoiul abandonat de aproape o săptămână pe străzile celui mai bogat sector din București. Ministrul Mediului, Tanczos Barna, salută „atitudinea responsabilă a operatorului”, însă subliniază faptul că nicio autoritate nu își poate permite să pună în pericol sănătatea populației, fie și temporar.

Deși scandalul dintre firma de salubritate și primărie este departe de a se încheia, operatorul a început de azi de dimineață să ridice munții de gunoaie care s-au format în ultimele șase zile pe străzile Sectorului 1.

Romprest a anunțat sâmbătă seara că „situația de blocaj a fost dezamorsată”, iar compania va mobiliza toate resursele pentru a colecta deșeurile acumulate. Operatorul de salubritate din Sectorul 1 al Capitalei spune că trei firme de salubritate și-au pus la dispoziție stațiile lor de sortare, însă în limita capacității.

În aceste condiții, gunoaiele abandonate pe trotuare au început să fie ridicate și transportate la stațiile de sortare.

Total
0
Shares
Total
0
Share