Rudele victimei din Argeș cer despăgubiri – Focus Prima TV

Rudele victimei din Argeș cer despăgubiri

Unul dintre polițiștii argeșeni împlicați în incidentul care a dus la moartea unui om a fost suspendat din funcție, de șefii săi, pe perioada arestării preventive. Colegul său, însă, a ieșit brusc la pensie, începând de ieri. Familia victimei vrea ca justiția să facă dreptate și cere daune morale și materiale. Bărbatul era singurul sprijin al mamei sale și al soției, ambele suferind de boli incurabile.

Ancheta în cazul bărbatului de 63 de ani din Pitești care a murit vineri, după ce a fost trântit la pământ și imobilizat de doi polițiști, se află în plină derulare. Conform rezultatului autopsiei, victima a avut parte de o moarte violentă, prin asfixiere, suferind însă și un traumatism cranian.

Chiar dacă barbatul obișnuia să bea, el era cel care avea grijă de întreaga familie, în condițiile în care ambele femei, atât mama cât și sotia lui suferă de boli incurabile.

Femeile sunt conștiente ca va fi un proces anevoios care le va epuiza. Le sunt însă aproape rudele care azi l-au condus pe ultimul drum pe bărbatul care a decedat la scurt timp după ce a fost trântit la pământ și imobilizat de polițiști.

Total
0
Shares
Total
0
Share