Rusia vrea să testeze arma apocalipsei - Focus Prima TV

Rusia vrea să testeze arma apocalipsei

În timp ce forțele armate ucrainene elibereză teritoriu după teritoriu, un atac nuclear al Rusiei nu poate fi exclus, spun reprezentanții Statelor Unite. Însă, Rusia a mobilizat submarinul nuclear Belgorod pentru a testa Arma Apocalipsei în încercarea de a intimida din nou Vestul. Pe de altă parte, Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, spune că un război nuclear nu ar trebui să aibă loc niciodată.

Anunțul eliberării celor două localități din regiunea Herson vine la doar o zi după eliberarea orașului Lîman, aflat în estul Donețkului. Kievul are capacitatea ă respingă atacurile invadatorilor, conform secretarului general al NATO. Jens Stoltenberg a vorbit și despre ce ar însemna un atac nuclear pentru Moscova.

Răspunsul Alianței Nord-Atlantice ar fi unul pe măsură, susține fostul director al CIA. În timp ce pe frontul din Ucraina , forțele armate ale Kievului eliberează teritoriu după teritoriu, rușii continuă bombardamentele. Cele mai recente atacuri au avut loc în Dnipro și Zaporojie.

În Rusia, la aproape două săptămâni de la anunțul mobilizării parțiale, jumătate din bărbații dintr-o regiune aflată în estul țării s-au întors acasă. Asta, deoarece nu îndeplineau condițiile necesare pentru a fi trimiși la luptă. Cel care a luat decizia trimiterii lor la luptă a fost demis.

Într-o încercare de a clarifica decretul privind mobilizarea, ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu a anunțat că femeile cu pregătire militară nu vor fi recrutate în armată. Anunțul lui Șoigu vine în contextul în care decretul semnat de Putin nu prevede scutirea lor de la recrutare.

Total
0
Shares
Total
0
Share