S-a aruncat în gol de la etajul 3 – Focus Prima TV

S-a aruncat în gol de la etajul 3

Un tânăr de 22 de ani a murit după ce s-a aruncat în gol de pe acoperișul unei clădiri. Tragedia a avut loc în cartierul Vitan din București. Timp de 2 ore au încercat polițiștii să îl convingă pe tânăr să nu recurgă la gestul extrem, însă acesta nu a dorit să coopereze. Problemele din dragoste l-ar fi făcut să decidă să își pună capăt zilelor.

Totul a început în jurul orei 10 dimineața. Tânărul de 22 de ani s-a urcat pe mansarda unui câmin din cartierul Vitan din București și a amenințat că se sinucide, fără să spună motivul pentru care vrea să își ia viața.

La ora 10:30 au sosit și polițiștii. 7 negociatori au încercat să îl convingă pe tânăr să nu recurgă la gestul extrem.

Tânărul nu a vrut să discute cu nimeni. De asemenea, amenința că se aruncă atunci când vedea că se fac pregătiri pentru a fi salvat.

În dotarea ISU București Ilfov nu există o saltea care ar fi putut fi amplasată pentru a-i salva viața. În schimb, oamenii legii au găsit câteva saltele de pat, pe care le-a amplasat fără ca tânărul să vadă.

La fața locului au ajuns și psihologul băiatului, prietenul cel mai bun, dar și doi prieteni apropiați. Nimeni nu a reușit să discute cu el. Din păcate, după 2 ore de negocieri, tânărul s-a aruncat în gol de la etajul 5.

Tânărul a fost abandonat de părinți și până la vârsta de 14 ani a fost în grija unei asistente sociale. A urmat studiile Academiei de Științe Politice însă a renunțat după ptrimul an…când a început să consume droguri însă la care renunțase…cu ajutorul iubitei. Însă nu a fost suficient. În urmă cu câteva luni cei doi s-au despărțit. Problemele sentimentale l-ar fi determinat să își pună capăt zilelor. Tânărul lucra ca recepționer la o sală de fitness.

Total
0
Shares
Total
0
Share