S-a lansat prima platformă de sănătate emoțională și de prim ajutor emoțional din România, dedicată adolescenților – Focus Prima TV

S-a lansat prima platformă de sănătate emoțională și de prim ajutor emoțional din România, dedicată adolescenților

Teen Line, prima platformă de sănătate emoțională și de prim ajutor emoțional din România, dedicată adolescenților cu vârste cuprinse între 13 și 21 de ani se va lansa oficial pe 31 ianuarie, fiind un nou proiect susținut de Asociația Zi de Bine, în colaborare cu Asociația Happy Minds.

Apelând această linie, tinerii pot discuta liberi de prejudecățile celorlalți și pot primi asistență de specialitate. Mai mult decât atât, proiectul presupune și o platformă online cu articole și materiale video concepute de psihologi, pe înțelesul tinerilor. Suma necesară pentru întregul proiect este de 35.000 de euro, iar companiile care s-au angajat deja să susțină cauza sunt: Lidl România, Grupul EON România și UniCredit România. Acestea devin și parteneri strategici ai Asociației Zi de Bine pentru întreg anul 2021.

Când lucrurile tind să devină atât de copleșitoare, le punem la dispoziție Teen Line, o platformă special gândită pentru tineri care să vină la pachet cu răspunsuri, sprijin și înțelegere”, au declarat Melania Medeleanu și Luciana Zaharia, fondatoarele Asociației Zi de Bine.

Prin proiectul Teen Line, asociația își dorește să facă un pas către tinerii care au nevoie de un sprijin real în unul dintre cele mai importante momente ale vieții lor, adolescența. Tuturor adolescenților din România, Asociația Zi de Bine le transmite mesajul că nu este nevoie să facă față singuri crizelor emoționale sau problemelor generate de anxietate și depresie, indiferent de mediul de proveniență și de condițiile de viață și le oferă o soluție la îndemână, un helpline gratuit, cu acoperire națională, disponibil 24/7.

Total
0
Shares
Total
0
Share