S-a sinucis în spital – Focus Prima TV

S-a sinucis în spital

Un pacient infectat cu COVID-19 s-a sinucis la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași. Alarma a fost dată de un coleg de salon al pacientului, care l-a găsit fără răsuflare. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și încearcă să afle motivele care au dus la producerea acestei tragedii.

Bărbatul avea 77 de ani și era internat în spital de două săptămâni. Medicii spun că starea sa de sănătate evolua în bine și urma să fie externat.

Familia spune că bărbatul nu ar fi dat niciun semn care să dea de bănuit gestul pe care a urmat să-l facă. Politiștii cercetează acum cazul, pentru a vedea ce l-a determinat pe acesta să ajungă să ia această decizie.

Psihologii atrag atenția asupra faptului că uneori semenle depresiei nu sunt vizibile. Familia și cei apropiați sunt cei mai în măsură să observe schimbările comportamentele ale victimei, ca tragedia să fie prevenită.

Conducerea spitalului și poliția cercetează acum cazul, pentru a vedea care sunt motivele ce l-au împins pe bărbatul de 77 de ani să facă acest gest extrem.

Total
0
Shares
Total
0
Share