„Saga nu va fi niciodată Untold și Nicușor Dan niciodată Emil Boc” - Focus Prima TV

„Saga nu va fi niciodată Untold și Nicușor Dan niciodată Emil Boc”

Bucureștenii sunt foc și pară pe administrația locală care a permis organizarea festivalului Saga într-o zonă intens circulată.

Zeci de șoferi au pierdut vineri ore întregi în traficul din București, principala cauză fiind începutul festivalului Saga. Un bucureștean și-a spus nemulțumirea pe contul personal de Facebook și îl consideră principal vinovat pe Nicușor Dan.

„Nicușor Dan, ai pierdut votul meu forever chiar și în cazul în care aș avea de ales între tine și Firea peste 3 ani. Nu este posibil să iei decizii atât de stupide, să dai un oraș întreg peste cap, să blochezi un bulevard întreg pentru câteva sute de persoane  să nu mai poată să ajungă acasă mii de oameni din cartierul Băneasa pentru că tu, în imensa înțelepciune de primar, ai zis să le dai un bulevard întreg organizatorilor festivalului să facă cu el… nimic! Nu mai vorbim ca bubuie geamurile caselor dintr-un cartier intreg!!!”, a scris bărbatul pe Facebook.

Traficul din București în prima zi a Festivalului Saga

„Am fost la UNTOLD, de câteva ori. Altă organizare, locație impecabilă, oraș administrat inteligent. Ca să ne fie tururor clar: Romaero nu e Cluj Arena, nu e locație de evenimente, nu are protecții fonice și nici acustică, e făcuta să se repare avioane acolo, nu pentru concerte!!!!!! Și e în mijlocul unui cartier de blocuri!!!! Saga nu va fi niciodată Untold. Așa cum Nicusor Dan nu este și nu va fi vreodată Emil Boc și probabil de aceea Bucurestiul nu va fi niciodată Cluj Napoca!”, a adăugat bărbat.

Total
0
Shares
Total
0
Share