Salvamont bate obrazul Jandarmeriei Vrancea: Jenantă atitudine, domnilor! Puteați să ne aduceți mulțumiri, v-am salvat și drona - Focus Prima TV

Salvamont bate obrazul Jandarmeriei Vrancea: Jenantă atitudine, domnilor! Puteați să ne aduceți mulțumiri, v-am salvat și drona

Salvamontiștii sunt supărați pe jandarmii din Vrancea că și-au arogat toate meritele operațiunii de salvare a 12 persoane rămase blocate într-un vagon-remorcă în mijlocul puhoaielor, în localitatea Nereju. Cele 12 persoane, între care un minor și trei femei, au fost salvate sâmbătă, după 20 de ore, printr-un sistem tip tiroliană. 

După dificila operațiune, Inspectoratul Județean al Jandarmeriei a dat publicității imagini surprinse dintr-o dronă cu locul în care au fost izolate cele 12 persoane, iar filmarea arată o perspectivă amenințătoare a puhoaielor în mijlocul cărora rămăseseră izolați oamenii și pericolul pe lângă aceștia care au trecut. Inspectoratul Județean de Jandarmerie a postat imaginile pe Facebook cu următorul comentariu:  „Astăzi, 19 iunie, un echipaj de jandarmi montani din cadrul Jandarmeriei Vrancea a intervenit în sprijinul pompierilor în Punctul Frumoasele, de pe raza comunei Nereju, pentru salvarea și evacuarea unor persoane ce au rămas izolate din cauza formării unui torent de apă, pe albia râului Zăbala. După multe ore, misiunea s-a încheiat cu succes, iar cele 12 persoane au fost transportate în siguranță în localitatea Nereju”.

„Postare jenantă a Jandarmeriei Vrancea, care se laudă cu acțiunea de salvare, făcută de Salvamont, fără să nominalizeze acest fapt”, a comentat luni seara, tot pe Facebook, Salvamont România.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share