Salvamontiştii au primit, în ultimele 24 de ore, 28 de apeluri pentru a interveni de urgenţă/ Cele mai multe au fost adresate Salvamont Sinaia - Focus Prima TV

Salvamontiştii au primit, în ultimele 24 de ore, 28 de apeluri pentru a interveni de urgenţă/ Cele mai multe au fost adresate Salvamont Sinaia

Salvamontiştii au primit, în ultimele 24 de ore, 28 de apeluri pentru a interveni de urgenţă, cele mai multe dintre acestea fiind adresate Salvamont Sinaia. 

În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 28 de apeluri de urgenţă, arată reprezentanţii Salvamont.

Dintre acestea, cinci apeluri au fost pentru Salvamont Sinaia, 4 pentru Salvamont Municipiul Braşov, câte 3 pentru Salvamont Gorj şi Salvamont Harghita, câte două pentru Salvamont Maramureş, Salvamont Alba, Judeţul Gorj şi Judeţul Buzău, precum şi câte un apel pentru Salvamont Cluj, Salvamont Prahova, Salvamont Prahova-Azuga, Judeţul Bistriţa-Năsăud şi Judeţul Mehedinţi.

“S-au mai primit 61 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană şi despre starea pârtiilor din domeniile schiabile”, menţionează sursa citată.

Total
0
Shares
Total
0
Share