Salvați de Crăciun – Focus Prima TV

Salvați de Crăciun

Targul de Craciun din Cluj-Napoca, vineri, 13 decembrie 2019. Inquam Photos / Mircea Manole

Fotografii au pierdut enorm în pandemie odată cu anularea pe bandă rulantă a evenimentelor, însă câștigă teren,acum în prag de sărbători. Au investit în decoruri noi și uimitoare și iau invitat pe cei mici și mari să zâmbească…la aparat. Ședințele foto, pentru Crăciun au rămas în topul preferințelor. Și cu siguranță, fotografiile de sub bradul anului 2020 vor fi cele despre care se va vorbi, mulți ani, de acum încolo!

Fotografii din Braoșov, își primesc primii clienții din acest an. Chiar dacă numărul ședințelor este ceva mai mic decât anul trecut, clienții nu au întârziat să apară. Preț de o oră, toata lumea a uitat de perioada grea adusă de pandemie!

Totul se face încet, dar studiat. Merită toți banii, mai ales că fotografii au investit în decoruri sume considerabile de bani.

Pandemia însă, le-a impus reguli fotografilor noi și automat pentru siguranta tuturor, s-au conformat. Dacă în anii trecuti realizau și ședințe foto de grup, anul acesta au trebuit să restrângă numărul celor veniți în studio.

Moda ședințelor foto de Crăciun a apărut în România de puțină vreme. Importata din America cu fast, nu a rămas cu mult în urmă anul acesta, nici la Cluj. Cristi obișnuia să facă aceste fortografii acasă la clienții lui, însă acum pandemia l-a obligat să închirieze un spațiu special amenajat.

Vestea buna este că în țară, prețurile pentru astfel de ședințe s-au ieftinit. Ele încep de la 200 de lei și pot ajunge, în funcție de dorințe până la 400 de lei.

https://youtu.be/Dl58w4oWiLU
Total
0
Shares
Total
0
Share