Sărbători cu soare în Malta - Focus Prima TV

Sărbători cu soare în Malta

Baie în piscină, minicroazieră pe mare, sesiune de scufundări… Cum ar fi să avem parte de astfel de activități în mjlocul iernii? Nu la noi, evident, dar Mediterana este permenent o oază de relaxare pentru cei care tânjesc după soare chiar și în timpul sărbătorilor de iarnă. Agențiile de turism și-au pregătit ofertele speciale pentru noaptea dintre ani în destinații exotice, iar prețurile sunt comparabile cu un sejur petrecut în orice stațiune populară din țară.

Malta este una dintre cele mai apreciate destinatii turistice din regiunea Mediteraneeană și foarte accesibilă pentru români. Există zboruri directe în fiecare săptămână, iar pasionații de călătorii și istorie au ce să descopere. De la capitala Valleta, cu muzee, magazine și cafenele pe care le întâlnești la tot pasul, până la cetăți fortificate și situri arheologice care mai poartă încă urme ale evenimentelor petrecute aici în urmă cu sute de ani.

Malta este compusă din 3 insule, așa că plimbările cu barca sunt ceva obișnuit. Iar pe lângă țărmurile dantelate și stâncile spectaculos sculptate de natură, turiștii pot admira și monumente de spiritualitate precum Catedrala Ta PINU, unde se spune că se înfăptuiesc miracole, sau Citadella, care oferă o priveliște 360 de grade asupra insulei Gozo.

Dacă ajungeți în Malta nu ratați nici Portul Marsaxlokk, unde puteți interacționa cu pescarii și încerca gastronomia locală.

Clima mediteraneană face din Malta o destinație perfectă pentru vizitare inclusiv în perioada sărbătorilor de iarnă. Pentru noaptea dintre ani de exemplu, agențiile vin cu oferte speciale. Un pachet cu 5 nopți de cazare, mic dejun și petrecere de revelion începe de la 599 de euro de persoană.

Zborul direct și transferul de la și către aeroport este de asemenea, asigurat, precum și asistență turistică în limba română pe toată durata sejurului.

Total
0
Shares
Total
0
Share