Satu Mare și Bistrița au intrat astăzi în carantină. Vezi lista orașelor vizate de astfel de restricții – Focus Prima TV

Satu Mare și Bistrița au intrat astăzi în carantină. Vezi lista orașelor vizate de astfel de restricții

Satu Mare și Bistrița sunt ultimele două reședințe de județ care intră în carantină în urma creșterii cazurilor de infectare cu COVID-19. În prezent, șapte orașe se află pe această listă, iar în cazul municipiului Zalău măsurile restrictive sunt aplicate pentru a treia săptămână, relatează Mediafax.

Rata de infectare în Satu Mare este de 7,44 de cazuri de infectare la mia de locuitori, iar restricțiile au fost aplicate de la miezul nopții. La Bistrița, acolo unde rata de incidență este de 9,72 de cazuri la mia de locuitori, carantina a început la ora 5:00. În momentul de față, șapte orașe reședință de județ din România se află în carantină. Pe lângă Satu Mare și Bistrița, pe listă se mai află: Zalău – 8,72 rata de incidență; Baia Mare – 6,52; Slobozia – 8,72; Sibiu – 13,65, cu rata cea mai mare de incidență; Alba Iulia – peste 10 cazuri înregistrate la mia de locuitori.

Total
0
Shares
Total
0
Share