Scafandri pe post de colindători – Focus Prima TV

Scafandri pe post de colindători

A girl wearing a mask looks at divers in Korean traditional costumes “Hanbok” during an event to celebrate New Year amid the coronavirus disease (COVID-19) pandemic at an aquarium in Seoul, South Korea, January 3, 2021. REUTERS/Kim Hong-Ji

Vizitatorii Acvariumului din capitala sud coreeană Seul au avut parte de o surpriză la început de an. Doi scafandri, care pe lângă costumul obișnuit de scufundare aveau și haine tradiționale sud-coreene, i-au salutat pe turiști chiar dintre pisicile de mare și rechini. Cei mai încântați de ineditul spectacol au fost copiii, care i-au salutat, la rândul lor, pe curajoșii scafandri…

Cei doi scafandri, unul în costum tradițional bărbătesc iar al doilea în haine tradiționale feminine, au făcut plecăciuni în fața vizitatorilor aflați dincolo de geamul gros de sticlă.

Cum era de așteptat, copiii au fost fascinați de spectacol, mai ales că o perioadă acest loc a fost închis din cauza estricțiilor, iar acum așteaptă revenirea la viața normală.

La rândul lor, turiștii i-au răsplătit pe cascadorii de ocazie cu urări de Noul An și au făcut poze cu ei.

Scafandrii au lăsat și un mesaj, pe un banner uriaș, în acvarium: Să trecem cu înțelepciune peste coronavirus. Potrivit măsurilor privind securitatea sanitară, Acvariumul din Seul va găzdui astfel de spectacole în fiecare sâmbătă și duminică, până pe 20 februarie.

Total
0
Shares
Total
0
Share