Scandal Eurovision în Cipru: Piesa “satanistă” care a câștigat selecția națională a dus la amenințări cu incendierea televiziunii publice – Focus Prima TV

Scandal Eurovision în Cipru: Piesa “satanistă” care a câștigat selecția națională a dus la amenințări cu incendierea televiziunii publice

Piesa aleasă pentru a reprezenta Cipru la Eurovision a stârnit controverse pe insula mediteraneană vineri, după un apel anonim care ameninţa cu “incendierea clădirii” televiziunii publice CyBC şi critici dure din partea profesorilor de educaţie religioasă, informează AFP, citată de Agerpres.

Melodia, intitulată “El Diablo” (“Diavolul”, în spaniolă) şi interpretată de cântăreaţa greacă Elena Tsagrinou, a fost difuzată miercuri pentru prima dată de CyBC în această ţară mediteraneană, unde majoritatea locuitorilor sunt creştini ortodocşi.

CyBC a sesizat poliţia cu privire la un apel anonim care ameninţa cu incendierea clădirii televiziunii în semn de protest, a informat vineri agenţia de presă cipriotă.

Poliţia investighează incidentul. Un sindicat al profesorilor de educaţie religioasă din licee a dat publicităţii vineri un comunicat prin care solicită CyBC să renunţe la melodie.

Total
0
Shares
Total
0
Share