Scandal în Parlament, la dezbaterile pe buget. PSD i-a adus păpuși lui Orban. Cîțu: „Eliberăm bugetul de furtul PSD-ist” – Focus Prima TV

Scandal în Parlament, la dezbaterile pe buget. PSD i-a adus păpuși lui Orban. Cîțu: „Eliberăm bugetul de furtul PSD-ist”

În plenul reunit al Parlamentului au început dezbaterile pe bugetul pentru anul 2021. Din cele peste 3.000 de amendamente depuse la buget, în comisiile de specialitate nu a fost adoptat nicio cheltuială în plus. În plen a venti și prmierul Florin Cîțu pentru a susține proiectul.

„Fără modestie vă spun că acest buget este cea mai importantă realizare. Este primul buget al unei guvernări de 4 ani. O să mă asigur că o să fie o guvernare de succes care o să se vadă printr-o viață mai bună pt români. Vom reuși doar dacă rămânem uniți și ne concentrăm pe reformă și investiții. Am tratat acest buget cu mare simț de răspundere. Suntem o coaliție, iar PNL este cel mai mare partid iar eu reprezint PNL în Guvern. Este responsabilitatea mea să ma asigur că pnl se va achita față de electorat. Bugetul are două elemente la care țin foarte mult. Începe reforma în toate cotloanele statului român. Oprim 30 de ani de furt PSD-ist din buget, din bani publici. A doua reprezintă o declarație dermă că drumul României este în Europa și niciunde altundeva și în NATO. Garantăm românilor reformă și securitate.”, a declarat premierul Florin Cîțu.

Total
0
Shares
Total
0
Share