Scandal sângeros între elevi - Focus Prima TV

Scandal sângeros între elevi

O bătaie între mai multi elevi din Timișoara s-a terminat sângeros! Unul dintre protagoniști, un tânăr în vârstă de 16 ani a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de o fată. Tânăra, dar și iubitul acesteia, implicat și el în conflict au fost duși de poliție la audieri.

Scenele violente au avut loc în acestă dimineață într-o piață din zona centrală a orașului. Victima, tânărul în vârstă de 16 ani, elev în clasa a 9 la un liceu din Timișoara s-a luat la cearta cu un coleg. Cei doi și-au împărțit palme și pumni. În conflict a intervenit și iubita celui din urmă. Aceasta a încercat să aplaneze conflictul, dar văzând că nu reușește a scos un cuțit și l-a lovit pe adolsescentul care se certa iubitul ei.

Tânărul rănit s-a prăbușit pe asfalt, iar adolescenta și prietenul ei au fugit. Un echipaj al ambulanței a ajuns imediat la fața locului. Medicii au reușit să îl stabilieze, iar acum este în afara oricărui pericol. Polițiștii i-au identificat pe ceilalți doi elevi implicați în conflict. Atât fata cât și băiatul au 16 ani și sunt elevi în clasa a IX la Liceul Alimentar din Timișoara. Au fost ridicați de poliție chiar din sala de cursuri.

Rudele tânărului aflat în spital sunt consternate de cele întâmplate.

Tatăl fetei suspectate ca l-ar fi înjunghiat pe tânăr sare în apărarea acesteia.

Reprezentanții liceului spun că tânăra urmează un program de consiliere psihologică în școală iar băiatul, prietenul ei, este în plasament.

Comisia de disciplină a liceului urmează să stabilească dacă vor fi exmatriculati. În cazul lor se fac deocamdată cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de loviri și alte violențe

Total
0
Shares
Total
0
Share