Schimbare de program la Camera Deputaţilor: Adrian Câciu vine la ''Ora Guvernului'' - Focus Prima TV

Schimbare de program la Camera Deputaţilor: Adrian Câciu vine la ”Ora Guvernului”

Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, participă luni la ”Ora Guvernului” din plenul Camerei Deputaţilor, începând cu ora 16,00.

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a modificat programul de luni, iniţial fiind prevăzută o şedinţă de plen cu vot final.

Luni, între orele 16,00 şi 17,00, va avea loc dezbaterea “Ora Guvernului”, avându-l ca invitat pe Adrian Câciu.

Uniunea Salvaţi România a solicitat ca ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, să vină luni în plenul Camerei Deputaţilor, la “Ora Guvernului”, pentru a explica măsurile de oprire a scumpirilor şi pentru a controla deficitul, iar în cazul în care nu se va prezenta parlamentarii USR vor depune o moţiune simplă împotriva lui, a anunţat săptămâna trecută liderul deputaţilor USR, Ionuţ Moşteanu.

“USR a făcut o cerere către Biroul permanent pentru chemarea ministrului Câciu în faţa Parlamentului la Ora Ministrului, pentru a explica nişte lucruri. Am spus: ‘România spre faliment, ne împrumutăm cu 1.000 de euro pe secundă. Cum opriţi dezastrul fiscal, domnule Câciu?’. Ştim cu toţii ce se întâmplă, vedem ce se întâmplă, Câciu este absolut depăşit de problemele fiscale din momentul ăsta. Nu are niciun plan, agenda lui e făcută la partid. Nu ştim exact cât economie ştie, ce plan are în cap, cum ţine bugetul în mână până la finalul anului. Or fiecare dintre români trebuie să vadă că Ministerul de Finanţe este pe mâini bune şi că avem acolo un ministru care înţelege ce se întâmplă. De aceea l-am chemat în Parlament”, a afirmat Moşteanu. 

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share