Școala inteligentă din satul Ciugud – Focus Prima TV

Școala inteligentă din satul Ciugud

La Școala Smart din Ciugud, una dintre cele mai moderne din țară, elevii au putut vedea încă de ieri cum s-au făcut pregătirile pentru ca ei să revină la cursuri. Profesorii s-au filmat și le-au transmis un filmulet. Au vrut astfel ca elevii să se simtă în siguranță.

În acest weekend, la Școala Smart din Ciugud a fost agitație mare. Profesorii și angajații Primăriei au lucrat două zile la rând, pentru ca totul să fie lună. Au filmat toată operațiunea și au trimis elevilor filmulețul, pentru a vedea cum vor fi așteptați la cursuri.

Școala din Ciugud este prima unitate de învățământ din România care se bucură de tehnologii de ultimă generație. Atât profesorii, cât și părinții și elevii au fost foarte bucuroși de prima zi petrecută în băncile școlii, după mult timp în care orele s-au desfășurat exclusiv online.

Școala Smart din Ciugud a devenit atât de renumită în ultimul timp, încât elevi de la oraș au venit să se înscrie aici. Din păcate însă, acum unitatea funcționează la capacitate maximă, iar edilii locali se gândesc să construiasă o nouă cladire, pentru a face față solicitărilor.

Total
0
Shares
Total
0
Share