SCOASĂ DIN FLĂCĂRI ÎN ULTIMUL MOMENT – Focus Prima TV

SCOASĂ DIN FLĂCĂRI ÎN ULTIMUL MOMENT

O femeie din judeţul Argeş a fost salvată, de vecini, în ultimul moment, dintr-un incendiu uriaş, care i-a mistuit casa. Imobilizată la pat, bătrâna a strigat după ajutor până a fost auzită de cineva. Localnicii au fost cei care au şi stins în mare parte focul, cu ajutorul găleţilor cu apă. Femeia a scăpat cu viaţă, dar tot ce avea a fost distrus de flăcări.

Incidentul a avut loc în comuna Albeştii de Muscel, acolo unde femeia de 87 de ani locuia singură. Flăcările au fost văzute de vecini, care au sunat imediat la 112. La faţa locului au fost trimise trei maşini de pompieri şi un echipaj Smurd. Până să ajungă militarii, localnicii au încercat să stingă focul cu găleţi cu apă. Unul dintre ei a auzit-o pe femeie strigând după ajutor şi, împreună cu încă 3 persoane, au scos-o rapid din casă.

Cauza incendiului este supraîncărcarea sobei cu lemn, iar în aceste condiţii coşul a luat foc în partea superioară, iar de aici acoperişul şi restul casei.

Autorităţile nu o vor lăsa pe femeie în stradă, acum în prag de iarnă. Au şi găsit câteva soluţii, dar, deocamdată, ea va sta pentru câteva zile la o vecină, urmând ca apoi să i se atribuie un spaţiu pe care să-l folosească pe post de casă.

Total
0
Shares
Total
0
Share