Sebastian Colțescu vrea să ia tot de la UEFA: planul de milioane de euro al arbitrului, în caz că va fi găsit vinovat de rasism - Focus Prima TV

Sebastian Colțescu vrea să ia tot de la UEFA: planul de milioane de euro al arbitrului, în caz că va fi găsit vinovat de rasism

Scandalul de la Paris, unde Sebastian Colțescu (43 de ani) a fost pus la zid pentru că l-a numit ”ăla negru” pe camerunezul Pierre Webo, continuă să tulbure lumea fotbalului.

”Centralul” din Craiova urmează să fie apărat la UEFA de către avocatul spaniol Josep Vandellos, originar din Valencia și stabilit în Barcelona.

Acesta a dezvăluit că este convins că Sebastian Colțescu este nevinovat și a construit apărarea arbitrului pe ideea că nu ar trebui să primească nicio sancțiune. Cred profund că nu e vinovat”, a explicat Vandellos.

”Apărarea noastră va fi totală. Și vă mai spun ceva, am convingerea că stăm bine și că nu se impune niciun fel de sancțiune în acest caz”, a adăugat avocatul iberic.

Colțescu a luat în calcul și posibilitatea ca UEFA să-l găsească vinovat de rasism, situație în care are pregătit planul B. Arbitrul intenționează să își caute dreptatea la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO, cunoscută și ca Curtea de la Strasbourg) și Curtea Penală Internațională (Tribunalul de la Haga), potrivit GSP.ro.

Total
0
Shares
Total
0
Share