Ședință în Parlament pentru prezentarea moțiunii de cenzură. PNL și-a schimbat strategia și a decis că va participa - Focus Prima TV

Ședință în Parlament pentru prezentarea moțiunii de cenzură. PNL și-a schimbat strategia și a decis că va participa

Azi, la ora 16.00, se va întruni plenul Parlamentului, convocat de preşedinţii Camerei Deputaţilor și Senatului, Ludovic Orban și Anca Dragu, pentru prezentarea moţiunii de cenzură iniţiată de USR PLUS şi AUR împotriva Guvernului Cîțu. Ludovic Orban a precizat că şedinţa plenului se va desfăşura chiar dacă nu se întruneşte cvorum la şedinţa Birourilor permanente reunite, care are loc joi dimineață.

Schimbare de strategie în PNL. Într-o ședință a conducerii liberalilor care a avut loc în această dimineață, liderii apropriați de Florin Cîțu au decis să le permită parlamentarilor PNL să participe la ședința de plen în care va fi citită moțiunea de cenzură, au declarat surse politice pentru Digi24.

Andreea Popa, jurnalist Digi24: Se va adapta strategia și în funcție de ce se întâmplă la ședința BPR care urmează să înceapă la ora 10:00. Cel mai probabil nu va fi cvorum la această ședință, așa cum nu a fost nici la precedentele patru.

În această situație, spun surse politice, parlamentarii PNL ar putea participa la plenul din această după-amiază tocmai pentru a respinge calendarul moțiunii de cenzură.

Total
0
Shares
Total
0
Share