Șef din poliție amenințat cu pistolul - Focus Prima TV

Șef din poliție amenințat cu pistolul

Supărat că a rămas fără permis după ce a fost prins drogat la volan, un interlop din Târgoviște a făcut spectacol pe internet. Înarmat cu un pistol și fluturând o grenadă, bărbatul l-a amenințat cu moartea pe șeful poliției din Dâmbovița. Intervenția sa online s-a sfârșit brusc. Mascații l-au săltat la scurt timp după live-ul de pe Facebook și a și fost reținut pentru 24 de ore!

Amenințările transmise pe o rețea socială de de interlopul târgoviștean Dragoș Turku au avut printre privitori și câțiva polițiști. Ținta amenințărilor cu moartea proferate de bărbatul de 40 de ani era Adrian Antofie, șeful IPJ Dâmbovița.

Imaginile sunt revoltătoare. Pentru a arăta că este dispus să treacă în orice moment la fapte, interlopul a arătat privitorilor un adevărat arsenal.

La scurt timp de la intervenția online, în casa bărbatului au descins mascații. Acuzațiilor precedente, li se adaugă acum și cele de ultraj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Problemele individului cu legea au un istoric bogat. În aprilie a fost reținut după ce în timpul unor proteste anti-restricții a amenițat mai mulți jandarmi. În cazierul său mai figurează și condamnare pentru crimă. A stat 13 ani după gratii după ce ucis un om.

Total
0
Shares
Total
0
Share