Şefa UPU Craiova a fost amendată cu 10.000 de lei. „Domnule ministru, suntem vânaţi şi umiliţi! Ne auziţi?” - Focus Prima TV

Şefa UPU Craiova a fost amendată cu 10.000 de lei. „Domnule ministru, suntem vânaţi şi umiliţi! Ne auziţi?”

Adevarul

DSP Dolj  a dispus amendarea doctoriţei pentru că în UPU nu s-ar respecta procedura de decontaminare. Medicul craiovean spune că va demonstra în instanţă că sancţiunea este abuzivă. „Nu poţi să mă acuzi că nu respect ceva care nu există“.

Medicul craiovean Luciana Rotaru, şefa Unităţii de Primiri Urgenţă din cadrul Spitalului Clinic Judeţean şi a SMURD Craiova, a aflat că a fost amendată personal cu 10.000 de lei în momentul în care a primit procesul verba semnat de reprezentanţii DSP Dolj. 

Culmea este că la începutul pandemiei medicul craiovean, unul dintre cei mai buni urgentişti din ţară, a fost detaşată o perioadă la spitalul din Deva pentru a-si ajuta colegii să realizeze cât mai corect inclusiv procedura de decontaminare, procedură care-i aduce acum o amendă uriaşă.   „Sancţiunea este dată pentru nerespectarea unor măsuri speciale in UPU. Au spus că nu aş respecta procedura de decontaminare, că nu respect măsurile spitalului.

Doar că spitalul nu are o procedura de decontaminare, singura procedura de decontaminare existentă este cea a UPU. Nu poţi să mă acuzi că nu respect ceva ce nu există. În ceea ce priveşte procedura de decontaminare de la UPU ea este corectă, funcţionează deja de un an şi ceva”, a declarat dr. Luciana Rotaru, şefa Unităţii de Primiri Urgenţă.

Total
0
Shares
Total
0
Share