Se strânge lumea bună în platoul Selly Show! Revelionul 2021 e la Prima TV! Selly și Andreea Berecleanu ne dezvăluie câteva secrete azi la 18:00, la Focus – Prima TV! – Focus Prima TV

Se strânge lumea bună în platoul Selly Show! Revelionul 2021 e la Prima TV! Selly și Andreea Berecleanu ne dezvăluie câteva secrete azi la 18:00, la Focus – Prima TV!

Azi încheiem anul cu mare spectacol! În seara aceasta la orele 18, Andreea Berecleanu îl are invitat pe Selly în platoul știrilor Focus. Atunci vom afla ce program avem de revelion!!!

Se lasă cu distracție, râsete și glume pe săturate, iar platoul ”Selly Show” se va umple de invitați absolut senzaționali, începând cu orele 20.00.

Va fi o ediție cum nu s-a mai văzut, ultra-mega-specială, cum o descrie Selly și toată lumea este invitată! Pregătiți-vă pentru o seară fabuloasă! Veți auzi povești nespuse, picanterii mondene, planuri pentru noul an, vom avea parte de cea mai bună muzică și vor fi prezențe pline de stil. Codin Maticiuc, Ilie Năstase, Alice Peneacă, Connect-R, Pepe și însuși Ion Ion Țiriac ne vor ține pe toți în fața micilor ecrane, iar prezentatorul vă promite o distracție pe cinste!

Anul acesta sărbătorim cu toții, împreună, doar la Prima TV!

Total
3
Shares
Total
3
Share