Selly vs Ecaterina Andronescu! Confruntarea BOMBĂ a anului într-un show exploziv numai la PRIMA TV! Azi de la 20.00! – Focus Prima TV

Selly vs Ecaterina Andronescu! Confruntarea BOMBĂ a anului într-un show exploziv numai la PRIMA TV! Azi de la 20.00!

Ecaterina Andronescu, controversatul Ministru al Eduactiei, cea care a detinut 4 mandate in aceasta functie, a acceptat provocarea de a sta fata in fata intr-un platou de televiziune cu elevul care a avut curajul sa isi exprime nemultumirea, in repetate randuri, vis-a-vis de intreg sistemul de invatatamant.

Școala online, familiarizarea profesorilor cu tehnologia actuala, elevi silitori sau nu, plusuri versus minusuri, toate vor fi dezbatute astazi intr-un schimb de replici, pareri si idei in emisiunea Selly Show.

Educația ramâne un capitol intens cu atât mai mult cu cât în luna mai, la trei luni de la debutul pandemiei, în jur de un milion de copii nu aveau acces la școala online, iar tehnologia este un prag greu de trecut și în prezent atat pentru profesori cat si pentru elevi.

Telespectatorii vor afla pe parcursul ediției ce s-a făcut, ce nu s-a făcut, care sunt argumentele sau care sunt scuzele, cât de pregătiți sunt elevii dar și cât de pregătiți sunt și dascălii, de ce mulți dintre elevi se retrag din școală sau cum sunt educați copiii românilor care aleg străinătatea.

În seara aceasta, de la ora 20.00, la Prima TV, telespectatorii vor avea parte de o dezbatere dinamică, cu momente de sinceritate sau de dispută, în care vor fi radiografiate problemele cu care se confruntă în prezent învățământul românesc, punctele sale forte sau din contră, lipsurile care definesc anumite instituții de învățământ.

Nu ratați o editiție eveniment, Sally Show, în seara aceasta la orele 20:00 la Prima TV!

Total
0
Shares
Total
0
Share