Sentință record pentru doi români, în Spania - Focus Prima TV

Sentință record pentru doi români, în Spania

Sentință fără precedent în Spania! Doi români, soț și soție, au fost condamnați la câte 108 ani de închisoare fiecare. Ei sunt acuzați că mai mulți ani au exploatat în condiții de sclavie peste 1.000 de oameni, mai mult de jumătate dintre ei din România. Aceștia erau ținuți în condiții greu de imaginat, de multe ori fără apă și fără mâncare.

Sunt imagini din momentul în care polițiștii spanioli au descins în casa românilor care au exploatat fără milă alți
semeni. Și care au primit acum o pedeapsă record pentru faptele lor.

Cei doi aduceau în Spania români cărora le promiteau locuri de muncă bine plătite și condiții bune de cazare. Cei mai mulți dintre aceștia nu știau deloc spaniolă și le încredințau actele, pentru a putea obține contractul.

Cosmin stă foarte aproape de locul unde erau închiși o parte din români

Cei doi soți au primit fiecare o sențintă de 108 ani de închisoare. Judecătorii spun că mărimea pedepselor este
justificată de ferocitatea și răutatea de care românii au dat dovadă. În fiecare an, perechea păcălea peste 500 de români. Treaba a mers atât de bine că începuseră să aducă oameni și din Bulgaria. Unii au încercat să fugă însă prin violență au fost forțați să rămână. Tot prin violență le-a fost obținută și tăcerea. În același dosar, alți trei conaționali au primit pedepse între 19 și 44 de ani, pentru tratament inuman și spălare de bani.

Total
1
Shares
Total
1
Share