Serena Williams, declarații cutremurătoare despre cum s-a aflat la un pas de moarte și ce a făcut ca să se salveze - Focus Prima TV

Serena Williams, declarații cutremurătoare despre cum s-a aflat la un pas de moarte și ce a făcut ca să se salveze

Serena Williams a povestit, într-un eseu publicat de ELLE USA, circumstanțele nașterii fiicei sale, Alexis Olympia, complicațiile care i-au urmat și eforturile pe care a fost nevoită să le facă pentru a-i convinge pe medici că e în pericol să-și piardă viața în urma unei embolii pulmonare.

Considerată de mulți drept cea mai mare sportivă a lumii, Williams și-a câștigat ultimul trofeu de Grand Slam, la Australian Open, în vreme ce era însărcinată, aflând acest lucru chiar înaintea turneului. În eseul pe care l-a scris, aceasta a povestit parcursul sarcinii și felul în care pauza de la competiții pe care i-a permis-o acest eveniment din viața ei a făcut-o mai relaxată și curioasă să își întâlnească fiica.

Nașterea, însă, nu a fost una deloc simplă, așa cum Williams a mai declarat și în trecut. Ea a încercat o naștere vaginală, însă după ce travaliul s-a prelungit, medicii au decis că va fi nevoită să treacă printr-o intervenție de cezariană, dat fiind faptul că rata bătăilor inimii fătului scădea alarmant. De asemenea, Serena a povestit cu onestitate și că, contrar poveștilor pe care le auzise, nu a simțit o conexiune cu fiica ei în timpul sarcinii. Legătura dintre cele două a început să se dezvolte după naștere, în prima noapte pe care sportiva a petrecut-o alături de fiica ei.

Total
0
Shares
Total
0
Share