Serul anti-covid a ajuns la linia întâi…nevăzută – Focus Prima TV

Serul anti-covid a ajuns la linia întâi…nevăzută

Au fost luni bune în linia întâi fără ca nimeni să-i vadă. La începutul pandemiei, angajații centralei Nucleare din Cernavodă și-au lăsat familiile acasă și pentru o perioadă sau autoizolat la locul de muncă. Au făcut acest gest conștienți fiind de faptul că un singur caz de infectare putea avea consecințe nefaste. S-au menținut sănătoși pentru a asigura furnizarea curentului electric în condiții optime iar astăzi a venit rândul lor la imunizare.

42 dintre angajați au fost la Centrul de la Spitalul Orășenesc să se imunizeze. Au avut emoții, însă abia așteptau să primească serul anti-covid pentru a scăpa de frica de boală.

La începutul pandemiei, angajații s-au autoizolat în sediul Centralei Nucleare. A fost un sacrificiu pe care l-au făcut pentru a fi suguri că activitatea Centralei nu va fi afectată și nu se va sista vreo clipă furnizarea nergiei electrice . Și asta pentru că, un eventual focar in rândul lor ar fi dat peste cap toată țara. Alături de ei la vaccinare a fost și Minstrul Energiei.

Centrul de vaccinare din Cernavodă este organizat la spitalul Orășenesc acolo unde sunt așteptați zilele viitoare și restul angajaților centralei nucleare.

Total
0
Shares
Total
0
Share