Seychelles, caz de studiu. Deşi peste 60% din populaţie este vaccinată împotriva COVID-19, infecţiile sunt în creştere: Cum comentează OMS – Focus Prima TV

Seychelles, caz de studiu. Deşi peste 60% din populaţie este vaccinată împotriva COVID-19, infecţiile sunt în creştere: Cum comentează OMS

Seychelles, una dintre ţările cu cea mai mare rată de vaccinare din lume, se confruntă cu creşteri ale infecţiilor de COVID-19, potrivit CNN.

În timp ce alte state se luptă să asigure suficiente doze de vaccin, Seychelles se află în în poziţia de invidiat de a fi imunizat deja pe deplin mai mult de 61,4% din populaţie. Dar acest lucru nu a fost sificient pentru a opri răspândirea COVID-19. 

Luna trecută, numărul cazurilor a crescut în arhipelagul din Oceanul Indian, determinând autorităţile să impună restricţii în ţara cu 98.000 de locuitori. Datele publicate joi arată că sunt mai mult de 2.700 de cazuri.  Din cazurile active, 33% au fost vaccinate cu amblele doze, potrivit Ministerului Sănătăţii.  Faptul că Seychelles, cu o acoperire atât de mare de vaccinare, se confruntă cu un focar ridică problema dacă ţările pot scăpa de pandemie prin vaccinare. 

Total
0
Shares
Total
0
Share