Sfântul Valentin la Casa Albă – Focus Prima TV

Sfântul Valentin la Casa Albă

Lumea întreagă se pregătește pentru prima mare sărbătoare a iubirii din acest an, Ziua Sfântului Valentin. Parisul, orașul iubirii, vibrează deja de emoție în așteptarea zilei de duminică. Iar la Casa Albă s-a dat startul mai devreme, soții Biden împodobind deja pajiștea cu mesaje de dragoste…

Prima Doamnă a Americii, Jill Biden a fost cea care a avut ideea de a decora peluza de sud a Casei Albe cu mesaje de încurajare pentru cei deprimați de pandemie. Joe și Jill Biden și câinii lor au prezentat jurnaliștilor inimioarele amplasate pe pajiște, fiecare cu un mesaj încurajator. Iar președintele a fost generos cu reporterii care au stat în frig și i-a oferit unei ziariste paharul lui de cafea.

De cealaltă partea a Oceanului Atlantic, la Paris, au început deja pregătirile pentru sărbătoarea dragostei. Iar pandemia și mai ales carantina au schimbat un pic tradiția. Așa că mulți francezi au decis să își condimenteze un pic viața sexuală cu accesorii din magazinele specializate.

Iar clienții sunt numeroși și încântați.

Proprietarul acestui magazin spune că doar în ultimele trei luni, vânzările au crescut cu peste 50 la sută față de alți ani. Iar la Grădina Zoologică din Londra, îngrijitorii au adus pachețele cu mâncare, decorate cu inimioare, pentru un grup de maimuțe originare din Bolivia. Masculul din această specie are cel puțin șapte partenere, așa că trebuie să aibă grijă de toate. Iar îngrijitorii i-au sărit în ajutor.

Total
0
Shares
Total
0
Share