Sfârșit tragic pentru doi copii – Focus Prima TV

Sfârșit tragic pentru doi copii

Tragedie într-o comună din județul Dolj! Doi copii de 9 și 11 ani au murit după ce au căzut în apele înghețate ale unui lac. Băieții se jucau cu o minge și când aceasta a ajuns pe luciul de apă au încercat să o recupereze. Gestul le-a fost fatal. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva!

Cei doi băieți din localitatea doljeană Răcanii de Sus erau vecini și foarte buni prieteni. Se jucau cu o minge în apropierea casei. Unul dintre ei a lovit mingea cu putere iar aceasta a ajuns pe suprafața îghețată a unui lac din apropiere.S-a dus să o recupereze, dar a căzut în apă. Prietenul lui a sărit să îl ajute dar a alunecat și el în apă. Pentru că nu au mai ajuns acasă familiile celor doi copii au dat alarma. Copii au fost găsiți după câteva ore.

Au fost scoși din apele înghețate cu ajutorul salvatorilor militari. Medicii au încercat să îi resusciteze. Prea târziu însă. Niciunul dintre ei nu a mai putut fi salvat. În tot acest timp, părinții au fost martorii acestor scene dureroase.

Vecinii sunt șocați de cele întâmplate, iar cazul a fost preluat acum de procurori.

Lacul în care copii și-au pierdut viata este amplasat pe o proprietate privată. În zonă există însă indicatoare de avertizare. Pentru că nu au bani să își înmormânteze copilul, una dintre familii va fi ajutată de o asociație caritabilă.


Total
0
Shares
Total
0
Share