Și-a abandonat copilul pe stradă pentru că era obraznic. Micuțul are 4 ani - Focus Prima TV

Și-a abandonat copilul pe stradă pentru că era obraznic. Micuțul are 4 ani

Și-a abandonat copilul de doar 4 ani pe stradă pentru că… era obraznic și nu o asculta! Vorbim despre o femeie de 29 de ani din Mangalia. Polițiștii l-au găsit pe băiat singur și dezorientat pe o stradă din orașul Galați. La câteva ore bune au dat și de mamă… într-o comună, la zeci de kilometri distanță. Femeia își va petrece noaptea în arest, iar mâine va fi dusă în fața judecătorlor.

Cu cătușe la mâini! Așa a ieșit de la auderi mama care si-a abandonat in strada copilul de numai 4 ani.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore și este acuzata de abandon. Totul a inceput de dimineata cand un copil de 4 ani a fost gasit singur si dezorientat pe o strada din Galati. Nu stia exact unde sta si nici cum il cheama. Aproape de lasarea serii politistii au gasit-o și pe mamă… intr-o comuna din judetul Galati.

Mama și-ar fi lăsat copilul pe stradă pentru că este obraznic, o lovește si nici nu are bani sa-l creasca. In plus, nici mama ei nu-i oferă ajutor, motiv pentru care a și plecat de la Mangalia, susține femeia.

Copilul a ajuns acum în grija asistentilor sociali de la Protectia Copilului Galati.

După ce-şi va petrece noaptea în arest, mâine mama care și-a abandonat copilul în stradă, va ajunge în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Total
0
Shares
Total
0
Share