Şi-a legat nepotul cu lanţul, ca să nu se mai drogheze. Dialogul năucitor dintre prizonier şi operatorul 112 - Focus Prima TV

Şi-a legat nepotul cu lanţul, ca să nu se mai drogheze. Dialogul năucitor dintre prizonier şi operatorul 112

Un bărbat de 64 de ani va ajunge la închisoare pentru că şi-a sechestrat nepotul de 15 ani, nemulţumit de faptul că acesta se droga şi lipsea noaptea de acasă. L-a legat cu un lanţ de peretele camerei unde dormea, îi dădea apă, mâncare şi ţigări şi îl elibera doar ca să meargă la toaletă.

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv pe Constantin Pleşcan, un bărbat de 64 de ani, la 2 ani şi 8 luni de închisoare cu executare pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Decizia instanţei a fost pronunţată pe 10 ianuarie. Potrivit anchetatorilor, în luna august 2020, bărbatul a decis să îşi lege cu un lanţ propriul nepot, în vârstă de 15 ani, pentru a-l împiedica să plece din casa unde locuia. Băiatul fusese trimis la bunicul său de tatăl care locuieşte în Franţa, însă odată ajuns la Brăila, acesta a început să se drogheze şi să fure. Sătul de problemele create de nepot, bărbatul de 64 de ani a decis să ia măsuri drastice împotriva acestuia.

Total
0
Shares
Total
0
Share