Și-a ucis amanta în bătaie - Focus Prima TV

Și-a ucis amanta în bătaie

Moarte violentă pentru o femeie de 56 de ani din județul Vrancea. A sfârșit în mâinile unui bărbat pe care îl cunoștea din copilărie și care îi era partener, susțin cei care au cunoscut-o. Nu se știe din ce motiv individul a recurs la un asemenea gest extrem. El a fost reținut acum

Tragedia s-a produs într-o parcare din orașul Odobești, județul Vrancea. Femeia a fost lovită de individul de 57 de
ani fără milă. După ce a lăsat-o lată, într-o baltă de sânge, sa făcut nevăzut. Doar că o femeie de la un bloc din apropiere a văzut de la etaj ceva suspect și a sunat imediat la 112. Salvatorii sosiți la fața locului au găsit-o pe victimă cu semne vitale. Din păcate, rănile erau mult prea profunde și s-a stins la spital. Apropiații nici nu au reușit să o recunoască. Era desfigurată.

Femeia locuia singură și avea doi copii. Din când în când, obișnuia să se mai vadă cu cel care i-a fost călău. Nu se știe din ce motiv s-au luat la ceartă cei doi.

Suspectul a ajuns pe mâna poliției.

Bărbatul urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Daca se va dovedi că este vinovat, riscă i pedeapsă cu închisoarea de la 10 la 20 de ani.

Total
0
Shares
Total
0
Share