Și testele rapide vor fi raportate - Focus Prima TV

Și testele rapide vor fi raportate

Raed Arafat spune că în România NU vor exista condiționări în ceea ce priveşte vaccinarea pentru Covid 19! Șeful DSU se referă la zvonurile conform cărora vor exista restricții în anumite locuri pentru persoanele care nu prezintă dovada vaccinului anti covid, adică acea adeverință de vaccinare. Până acum s-au vaccinat 13 mii de persoane din întreaga țară iar virusul continuă să se răspândească. Arafat spune că se așteaptă ca în această perioadă de după sărbători, să vedem o creștere a numărului de infectări.

Tot mai mulți români vorbesc despre teama de a fi condițonați de dovada vaccinului pentru a putea călători. Deocamdată Raed Arafat dă asigurări că cel puțin pentru România, teoria este falsă.

Șeful DSU spune că și după ce o persoană se vaccinează trebuie să respecte în continuare măsurile de protecție, adică masca și distanțarea. Mai mult, începând de mâine, și raportarea testelor rapide de detectare a coronavirusului devine obligatorie pentru spitale, medici de familie și laboratoare medicale. Totuși, acestea se găsesc pe internet și pot fi cumpărate de oricine.

Total
0
Shares
Total
0
Share