Șicanare în trafic terminată cu un accident - Focus Prima TV

Șicanare în trafic terminată cu un accident

Șase oameni au ajuns în spital, la Brăila, după o șicanare în trafic terminată cu un accident. Cel care a produs accidentul era băut și nu avea nici permis. Un accident grav a fost și în Argeș. Un camion încărcat cu lemne s-a răsturnat peste o stație de autobuz, la doar cîteva secunde după ce 10 oameni urcaseră într-un vehicul de transport public.

Incidentul în urma căruia 6 persoane au ajuns la spital a avut loc în comuna brăileană Vișani. Un șofer de 31 de ani a lovit din spate mașina unui tânăr de 25 de ani cu care se șicanase în trafic. Din impact, autoturismul lovit a ricoșat într-un gard, apoi s-a răsturnat în afara părții carosabile. Iar cel al șoferului vinovat a lovit un stâlp de electricitate. Acesta, împreună cu un pasager din mașina sa, au părăsit locul accidentului, fiind depistați, la scurt timp, de polițiști, la un spital din apropiere. Șoferul care a produs întregul incident avea o concentrație de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat și nu avea nici permis de conducere.

La un pas de tragedie! Un camion încărcat cu lemne s-a răsturnat peste o stație de autobuz în localitatea Mihăiești din Argeș. Din fericire, nimeni nu a fost rănit pentru că toți călătorii se urcaseră într-un autobuz cu doar câteva secunde înainte. Camionul a făcut însă ravagii în clipa în care s-a răsturnat.

Șoferul le-a spus polițiștilor că a încercat să evite impactul cu o altă mașină și a pierdut controlul volanului.

Total
0
Shares
Total
0
Share