Simion: Nu facem alianță cu nimeni - Focus Prima TV

Simion: Nu facem alianță cu nimeni

După ce s-a terminat lupta internă pe tema noului președinte, Florin Citu are acum de trecut un alt hop. Moțiunea de cenzură. Cei de la AUR așteaptă decizia CCR pe moțiunea lor și chiar dacă acesta nu va ajunge la vot în plen, o vor susține pe cea pe care PSD spune ca o va depune. Anuntul a fost făcut de George Simion la emisiunea Insider Politic. Liderul AUR i-a transmis un mesaj ferm lui Cîțu: exclude intrarea la guvernare cu orice alt partid din Parlament, deci nu va susține sub nicio formă un guvern PNL.

Cu toate acestea, în parlament se pregătește o moțiune de cenzură pentru demiterea guvernului în exercițiu. Moțiune pentru care AUR s-a aliat cu USR. Iar dacă demersul pică înaintea Guvernului, George Simion și colegii de partid sunt pregătiți să treacă în tabăra social-democraților. Nu cu o alianță, ci doar cu o semnătură și un vot pentru căderea executivului.

Curtea Constituțională trebuie să se pronunțe acum în legătură cu modul în care a fost inițiată moțiunea de cenzură. Asta după ce Florin Cîțu a făcut o sesizare la CCR în legătură cu faptul că semnăturile ar fi fost false. Planurile AUR sunt împărtășite și de PSD. După rezultatul alegerilor din PNL, social democrații i-au transmis lui Florin Cîțu un mesaj, pe pagina de Facebook. Nu de felicitare, ci că….îl așteaptă în Parlament cu moțiunea pregătită.

Total
0
Shares
Total
0
Share